Skriv upp dig på väntelistan!

Nu kan du äntligen skriva upp dig på vår väntelista och säkerställa att du är en av de som lägger vantarna på ett av de första paren brusreducerande glasögon i hela världen. Smaka på den!

För dig som väntat länge…

I slutet av juni förra året skrev vi här på bloggen att ”snart, snart, snart är designen av våra brusreducerande glasögon klar!”. Då hade vi vänt och vridit på allt som gick, produkten såg äntligen ut och fungerade som vi ville och det var bara att trycka på knappen till tillverkningen.

Föga anade vi att vi skulle ta det ett varv till… Och att det skulle ta ett halvt år till innan vi skulle presentera de första bilderna på den färdiga designen. Eller att det skulle ta ända till april i år innan vi kunde börja leverera. Men är det något man lär sig som ett nystartat bolag så är det att allt tar tid. Man behöver en stor portion tålamod och ännu mera uthållighet. Och en medgrundare vid sin sida som får en att tro när man tvivlar och kan vända motgångar till möjligheter. En som man kan göra detsamma för andra dagar när man själv är den starkaste. En som tillsammans med dig är början på det dreamteam som ska byggas upp och som ska kämpa för gemensamma mål och visioner.

Men vi anade inte heller hur fantastiskt mottagandet av produkten skulle bli. Hur återförsäljare skulle överösa oss med tilltro till produkten, hur fantastisk responsen från testpersonerna skulle bli, hur stort behovet av vår produkt verkligen är. Eller hur många som skulle vilja stötta och följa oss på vår resa. Eller hur fantastiskt roligt det skulle vara!

Och vi anade inte heller hur det skulle kännas när vi börjar närma oss lansering. Lansering av de första paren brusreducerande glasögon i hela världen…

Snart, snart, snart… 😉

Du hittar väntelistan här!

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andra läste också...

Maxa effekten av dina QuietFrames

Upp till 80% av intrycken som hjärnan bearbetar under en dag kommer via synen. Vår hjärna är ”kvar på savannen” där vår överlevnad hängde på