Mässpremiär för våra Brusreducerande glasögon

I veckan som gått visades våra brusreducerande glasögon upp på Fokus Hjälpmedel i Kista.
Två framtida återförsäljare med bred kunskap och erfarenhet inom kognitiva hjälpmedel och hjälpmedelsbranschen visade upp produkten för intresserade besökare.
Det blev en väldigt lyckad mässpremiär för våra brusreducerande glasögon!

Hjälpmedel för visuell brusreducering saknas

Vi var så klart på plats och det stora intresset bekräftade både behovet och avsaknaden av hjälpmedel för visuell brusreducering. Många provade och upplevde ”lugnet” när både perifera rörelser och starka ljuskällor ovanifrån reducerades.

Varför Brusreducerande glasögon?

Upp till 80 % av alla intryck hjärnan bearbetar kommer via synen. För personer med intryckskänslighet kan brusreducerande glasögon underlätta vardagen och göra det enklare att vistas i röriga miljöer då man reducerar en stor mängd onödiga synintryck som belastar hjärnan.

Brusreducerande glasögon i förebyggande syfte

Brusreducerande glasögon är inte bara till för dig som är intryckskänslig. De kan med fördel också användas för att öka fokusförmågan, t.ex. om man sitter i ett öppet kontorslandskap eller jobbar från tåget.
Läs om visuell brusreducering på arbetsplatsen.

Kunniga återförsäljare och intresserade besökare sammanfattar vår mässpremiär för våra brusreducerande glasögon!

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andra läste också...

Maxa effekten av dina QuietFrames

Upp till 80% av intrycken som hjärnan bearbetar under en dag kommer via synen. Vår hjärna är ”kvar på savannen” där vår överlevnad hängde på