Podden Framtidens arbetsliv

Vi har haft äran att vara med i Sankt Kors podden Framtidens arbetsliv. Där belyser Thorunn det visuella bruset i vår omgivning som stjäl vårt fokus, stör vår arbetsro och gör oss mindre produktiva. Självklart berättar hon också om QuietFrames – vår innovation för en bättre arbetsmiljö.
Läs mer om QuietFrames för arbetsplatser här – men först, gå in och lyssna på podden!

Sankt Kors är ett bolag med uppdrag att främja utveckling och tillväxt i Linköping. Det gör de genom att tillhandahålla kreativa företagsmiljöer för nya företag och företag i förändring. Utgångspunkten i Podden Framtidens arbetsliv är en tro på att samverkan och möten mellan människor blir allt viktigare och att allt är mer snabbrörligt i dag. Hur anpassar vi oss till det idag och hur vill vi jobba i framtiden? I podden möter de en rad personer som belyser Framtidens Arbetsliv ur vitt skilda perspektiv. 

Lyssna på Avsnittet om där Thorunn pratar om Visuell brusreducering® och QuietFrames – vår innovation för en bättre arbetsmiljö här eller där poddar finns.

Dela:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andra läste också...

Podden Framtidens arbetsliv

Vi har haft äran att vara med i Sankt Kors podden Framtidens arbetsliv. Där belyser Thorunn det visuella bruset i vår omgivning som stjäl vårt

Maxa effekten av dina QuietFrames

Upp till 80% av intrycken som hjärnan bearbetar under en dag kommer via synen. Vår hjärna är ”kvar på savannen” där vår överlevnad hängde på