Prova QuietFrames i klassrummet

Prova QuietFrames i klassrummet. Pengarna tillbaka om ni inte är nöjda.

Pengarna tillbaka om ni inte är nöjda

Nu erbjuder vi 30 dagars öppet köp för dig som är nyfiken på brusreducerande glasögon och vill prova hemma i klassrummet. Ni får pengarna tillbaka om ni inte är nöjda och väljer att inte behålla dem.

Enkelt upplägg

Upplägget är enkelt, ni beställer 5 par QuietFrames för 9900 kr ex moms. Från den dagen ni får er QuietFrames har ni 30 dagar på er att testa. Om ni inte är nöjda betalar ni endast returfrakten.
Det går även bra att beställa nu för leverans när höstterminen startar.

Utvärdering och beslutsunderlag

Innan ni kör igång ses vi gärna online och delar med oss av våra erfarenheter och vad vi lärt oss när vi testat på över 500 elever i olika åldrar. Vi tillhandahåller även digitala utvärderingsunderlag och kan samla in feedback från både elever och pedagoger som vi sedan sammanställer till er som beslutsunderlag.

Prova QuietFrames i klassrummet.

Så här gör du:
Fyll i dina uppgifter i formuläret bredvid. 
Alla fält utom övrigt är obligatoriska. När vi fått in din beställning kontaktar vi dig för att bekräfta leveransdatum och se om ni vill ha hjälp med utvärdering.

Under övrigt anger du om du önskar göra din beställning nu, men få leverans och börja testa när höstterminen startar. 

Vill du ha mer information först?
Boka ett möte med oss så ses vi digitalt!

Betalningsvillkor

Betalningsvillkor 45 dagar.
Om ni inte avser behålla era QuietFrames ska de vara oss tillhanda senast 45 dagar efter det datum er öppet köp period, startade dvs dagen då de levererades till er om inget annat överenskommits. Annars debiteras fullt pris.

Ja, vi vill beställa 5 par.

Beställ via återförsäljare

QuietFrames finns hos flera olika leverantörer, bland annat Läromedia och Funka Mera. Observera att deras priser och villkor gäller. Har ni ett konto eller en utvald leverantör kan det vara värt att kolla deras priser och aktuella erbjudande!
Observera att öppet köp erbjudandet där ni kan prova QuietFrames i klassrummet med fri returrätt efter 30 dagar endast gäller om man beställer direkt av oss.