Iris Hjälpmedel blir återförsäljare av brusreducerande glasögon

Nu är det klart att AmbiCare AB och Iris hjälpmedel AB ingår ett samarbete där Iris Hjälpmedel blir återförsäljare av brusreducerande glasögon. Inom kort kommer det alltså gå att beställa AmbiCares brusreducerande glasögon i Iris eButik.

På AmbiCare är vi väldigt glada över att Iris Hjälpmedel som har lång erfarenhet och gedigen kunskap i branschen har valt att ta in vår produkt.

Så här säger Iris Hjälpmedels Vd, Åsa Lodin om produkten:

”AmbiCares brusreducerande glasögon är ett bra tillskott i vår produktportfölj inom kognitionshjälpmedel där vi redan har produkter för personer med koncentrationssvårigheter och utbrändhet, t.ex. brusreducerande hörlurar och tidshjälpmedel.

Vårt mål är att vända oss till våra befintliga kunder arbetsförmedlingen, försäkringskassan, region och kommun. Privatpersoner kommer kunna beställa via vår eButik. 

Vi som jobbar på Iris Hjälpmedel har själva testat och vi upplever att de minskar störningsmomenten både när man sitter i öppet landskap och när det är flera som sitter hemma och jobbar.

Vi är stolta över att finnas med i det här inledande steget att ta en helt ny produkt till marknaden. Det ska bli så spännande och vi tror verkligen på den här produkten.” 

Glasögonen lanseras i i tre olika färger med styrkor från 0 till 2,5 i eButiken. Även individuell synfelskorrigering kommer att erbjudas framöver. Läs deras pressrelease här.

Om Iris Hjälpmedel

Iris Hjälpmedel erbjuder hjälpmedelsprodukter inom syn, kognition och kommunikation. Företaget har funnit sedan 50-talet och har en etablerad marknad i alla regioner i Sverige, samt kunskap om tillgänglighet och kringtjänster. Med utgångspunkt från individens behov erbjuds många av våra produkter genom regioners och kommuners försorg och vi har även en eButik för internethandel. Vi strävar efter att erbjuda produkter som är Bra för alla – och nödvändiga för en del. Företaget ingår i Indutrade AB.

Återigen, på AmbiCare är vi är verkligen taggade på att Iris Hjälpmedel blir återförsäljare av våra brusreducerande glasögon. Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Ta kontakt med återförsäljaren.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läste också...

Bättre koncentration och fokus. Foto på elever som bär QuietFrames från ett reportage i lokaltidningen.

Bättre koncentration och fokus

Bättre koncentration och fokus är två saker som eleverna på F-2 skolan Robinson Valsön tycker är bra med brusreducerande glasögon. De testar just nu QuietFrames

Pojke sitter i en fåtölj och läser fokuserat med sina svarta QuietFrames. Texten handlar om Arbetsminne, koncentration och fokus.

Arbetsminne, koncentration och fokus

Arbetsminne, koncentration och fokus – hur hänger det ihop egentligen? Det talas mycket om koncentrationssvårigheter i klassrummet och om att barnens uppmärksamhetsförmåga går åt fel