QuietFrames tilldelas Red Dot Award

I måndags fick vi den fantastiska nyheten att QuietFrames tilldelas ett av de mest eftertraktade internationella designprisen som finns: The Red Dot Award: Product Design 2023.

”Vi fattar nog inte riktigt hur stort det här är”, säger Thorunn Widö som tillsammans med Mia Skoog grundat AmbiCare som står bakom produkten. ”Det känns extra kul att det är ett hjälpmedel som kan förbättra människors välmående som vunnit ett designpris. Det har varit en utmaning att ta fram en produkt som har så höga krav på funktionalitet och samtidigt ska vara estetiskt tilltalande. Teamet vi jobbat med på Myra har varit fantastiskt i sin research och framtidsspaning och kreativitet. Att få en så här prestigefylld utmärkelse är så klart väldigt roligt och vi är otroligt tacksamma!”

Brusreducerande glasögon

Så, vad är då QuietFrames? QuietFrames är ett par brusreducerande glasögon, ett fokusverktyg framtaget för att avlasta hjärnan i miljöer med mycket visuellt brus som påvekar fokus och prestation. Det kan t.ex vara i öppna kontorsmiljöer eller klassrum där visuell brusreducering® gör att du blir mindre störd av din omgivning. De kan dessutom öka din kognitiva förmåga så att du kan få mer gjort. QuietFrames tilldelas Red Dot Award inom kategorin ”Innovative Products”.

Red Dot Design Award

”På jakt efter bra design” – Red Dot Design Award är en av världens största designtävlingar. Red Dot Label har etablerat sig internationellt som ett av de mest eftertraktade kvalitetsmärkena för god design. För att bedöma mångfalden inom detta område på ett professionellt sätt delar Red Dot Design Award upp i tre discipliner.
Tävlingar för var och en av dessa grenar hålls en gång per år.


Läs mer om QuietFrames här

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läste också...

QuietFrames tilldelas Red Dot Award

I måndags fick vi den fantastiska nyheten att QuietFrames tilldelas ett av de mest eftertraktade internationella designprisen som finns: The Red Dot Award: Product Design

QuietFrames en livsinvestering! Bilden visar en öppen bok med bokstäver som flödar ut

QuietFrames är en livsinvestering!

Dominique Jassy, legitimerad psykolog har testat våra brusreducerande glasögon, QuietFrames på ett trettiotal barn och ett tjugotal vuxna, både med och utan npf diagnos. Hennes