Aktiva klassrum blir ny återförsäljare

Efter vår medverkan i Draknästet tidigare i höstas är det många som har hört av sig till oss. Det vi får höra allra mest är att ”det där borde ju finnas i skolan” eller ”finns de i barnstorlek?”, eller ”det där skulle mitt barn verkligen behöva vid läxläsning”. Därför känns det extra roligt att kunna berätta att Aktiva klassrum blir ny återförsäljare av QuietFrames.

Aktiva klassrum har ett tydligt fokus på att skapa en hälsosammare skola. De fokuserar på utbildningar och föreläsningar men har också ett stort utbud av ergonomiska produkter och hjälpmedel på aktivaklassrum.se.

Med deras gedigna erfarenhet från skolväsendet kommer vi jobba tillsammans för att sprida information om visuell brusreducering® och hur det kan hjälpa elever i skolan till ökat välmående och bättre resultat. I vår kommer vi även att erbjuda skolor att testa QuietFrames i undervisningen, som ett alternativ eller komplement till dagens bänkskärmar.
Om du jobbar på en skola och vill veta mer går det bra att anmäla intresse till mia@ambicare.se.

Undrar du vad QuietFrames är? Det är ett par brusreducerande glasögon. En innovation som ger bättre arbetsro och ökat fokus genom att reducera onödiga synintryck. Vi kallar det visuell brusreducering®.
Här kan du läsa mer.

Är du särskilt intresserad av arbetsro i skolan? Då bör du läsa vårt inlägg på arbetsplatsen i fokus om arbetsro i skolan och mentala tekniker.

Nu när Aktiva klassrum blir ny återförsäljare ser vi fram emot många spännande samarbeten framöver.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läste också...

Bättre koncentration och fokus. Foto på elever som bär QuietFrames från ett reportage i lokaltidningen.

Bättre koncentration och fokus

Bättre koncentration och fokus är två saker som eleverna på F-2 skolan Robinson Valsön tycker är bra med brusreducerande glasögon. De testar just nu QuietFrames

Pojke sitter i en fåtölj och läser fokuserat med sina svarta QuietFrames. Texten handlar om Arbetsminne, koncentration och fokus.

Arbetsminne, koncentration och fokus

Arbetsminne, koncentration och fokus – hur hänger det ihop egentligen? Det talas mycket om koncentrationssvårigheter i klassrummet och om att barnens uppmärksamhetsförmåga går åt fel