Podcast Framtidens arbetsliv

Vi har haft äran att vara med i Sankt Kors podcast Framtidens arbetsliv. Där belyser Thorunn det visuella bruset i vår omgivning som stjäl vårt fokus, stör vår arbetsro och gör oss mindre produktiva. Självklart berättar hon också om QuietFrames – en innovation för en bättre arbetsmiljö.
Läs mer om QuietFrames för arbetsplatser här – men först, gå in och lyssna på podden!

Sankt Kors är ett bolag med uppdrag att främja utveckling och tillväxt i Linköping. Det gör de genom att tillhandahålla kreativa företagsmiljöer för nya företag och företag i förändring. Utgångspunkten i deras Podcast Framtidens arbetsliv är en tro på att samverkan och möten mellan människor blir allt viktigare och att allt är mer snabbrörligt i dag. Hur anpassar vi oss till det idag och hur vill vi jobba i framtiden? I podden möter de en rad personer som belyser Framtidens Arbetsliv ur vitt skilda perspektiv. 

Lyssna på avsnitt 34 där Thorunn pratar om Visuell brusreducering® och QuietFrames – en innovation för en bättre arbetsmiljö här eller där poddar finns.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läste också...

QuietFrames tilldelas Red Dot Award

I måndags fick vi den fantastiska nyheten att QuietFrames tilldelas ett av de mest eftertraktade internationella designprisen som finns: The Red Dot Award: Product Design

QuietFrames en livsinvestering! Bilden visar en öppen bok med bokstäver som flödar ut

QuietFrames är en livsinvestering!

Dominique Jassy, legitimerad psykolog har testat våra brusreducerande glasögon, QuietFrames på ett trettiotal barn och ett tjugotal vuxna, både med och utan npf diagnos. Hennes