Podcast Framtidens arbetsliv

Vi har haft äran att vara med i Sankt Kors podcast Framtidens arbetsliv. Där belyser Thorunn det visuella bruset i vår omgivning som stjäl vårt fokus, stör vår arbetsro och gör oss mindre produktiva. Självklart berättar hon också om QuietFrames – en innovation för en bättre arbetsmiljö.
Läs mer om QuietFrames för arbetsplatser här – men först, gå in och lyssna på podden!

Sankt Kors är ett bolag med uppdrag att främja utveckling och tillväxt i Linköping. Det gör de genom att tillhandahålla kreativa företagsmiljöer för nya företag och företag i förändring. Utgångspunkten i deras Podcast Framtidens arbetsliv är en tro på att samverkan och möten mellan människor blir allt viktigare och att allt är mer snabbrörligt i dag. Hur anpassar vi oss till det idag och hur vill vi jobba i framtiden? I podden möter de en rad personer som belyser Framtidens Arbetsliv ur vitt skilda perspektiv. 

Lyssna på avsnitt 34 där Thorunn pratar om Visuell brusreducering® och QuietFrames – en innovation för en bättre arbetsmiljö här eller där poddar finns.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läste också...

Bättre koncentration och fokus. Foto på elever som bär QuietFrames från ett reportage i lokaltidningen.

Bättre koncentration och fokus

Bättre koncentration och fokus är två saker som eleverna på F-2 skolan Robinson Valsön tycker är bra med brusreducerande glasögon. De testar just nu QuietFrames

Pojke sitter i en fåtölj och läser fokuserat med sina svarta QuietFrames. Texten handlar om Arbetsminne, koncentration och fokus.

Arbetsminne, koncentration och fokus

Arbetsminne, koncentration och fokus – hur hänger det ihop egentligen? Det talas mycket om koncentrationssvårigheter i klassrummet och om att barnens uppmärksamhetsförmåga går åt fel