QuietFrames borde finnas i skolan

Läge för bättre arbetsro och mer fokus i klassrummet? 76% av våra användare säger sig bli mindre störda av sin omgivning när de använder QuietFrames brusreducerande glasögon. Efter att vi har fått in massor av tips och förfrågningar om att QuietFrames borde finnas i skolan, startar vi ett pilotprojekt i vår där det finns chans att vara med som testskola.

Vi riktar oss till klasser som sitter både i traditionella klassrum och i öppna miljöer. Vi har fått flera indikationer på att personer med npf upplever ett extra högt värde av vår produkt och att visuell brusreducering® kan vara extra viktigt för den som är intryckskänslig och har svårt att koncentrera sig. Detta tycker vi är superspännande och vill gärna undersöka vidare, men vi ser framför oss att alla elever från ca 8 år och uppåt kan vara med och delta.

Vill du veta mer? Hör av dig till mia@ambicare.se

Vet du inte vad visuellt brus är? Läs gärna vårt tidigare blogginlägg ”Vad är visuellt brus” här eller hela inlägget på arbetsplatsenifokus.se. Där har vi även publicerat ett inlägg nyligen som handlar om arbetsro i skolan och mentala tekniker som du kan läsa om här.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läste också...

QuietFrames tilldelas Red Dot Award

I måndags fick vi den fantastiska nyheten att QuietFrames tilldelas ett av de mest eftertraktade internationella designprisen som finns: The Red Dot Award: Product Design

QuietFrames en livsinvestering! Bilden visar en öppen bok med bokstäver som flödar ut

QuietFrames är en livsinvestering!

Dominique Jassy, legitimerad psykolog har testat våra brusreducerande glasögon, QuietFrames på ett trettiotal barn och ett tjugotal vuxna, både med och utan npf diagnos. Hennes