Öka fokus och minska trötthet vid återgång

Återgången till kontoren kommer påverka alla medarbetare. Kanske i form av minskade kontorsytor, en oro över att bli trött av alla intryck, att bli störd av kollegorna, att inte hinna med sitt arbete – eller familj och fritidsintressen. Dialog och tydlighet kommer krävas från såväl arbetsgivare och medarbetare
– men också innovationer!
Brusreducerande glasögon är en innovation som kan hjälpa medarbetare när vi ställer om till det nya normala. De kan öka fokus och minska trötthet vid återgång till kontoret.

Arbetsro – oavsett var medarbetarna är

Brusreducerande glasögon minskar de onödiga synintrycken som stjäl energi, utan att vi egentligen vet om det. Onödiga intryck som bidrar till känslan av att vara helt slut efter en dag på kontoret. Något som vi varit vana vid tidigare och kanske inte reflekterade över på samma sätt, men som vi nu blivit mycket mer medvetna om. Det är samtidigt ett mobilt och kostnadseffektivt sätt att ge bättre förutsättningar för arbetsro – oavsett om medarbetarna sitter i en öppen kontorsmiljö, på tåget, ett café eller i ett co-working space. Ett eget space och en bättre arbetsmiljö som är tillgänglig för alla.

Vill ni öka fokus och minska trötthet vid återgång?

Nu finns det möjlighet att testa produkten på er arbetsplats! Om ni är nyfikna på innovationer och vill vara med och utveckla våra brusreducerande glasögon kan ni vara med i vår testpanel. Vi är särskilt intresserade av att undersöka om användarna:

  • upplever ökad fokusförmåga
  • får mindre huvudvärk
  • känner sig mer produktiva
  • blir mindre störda av sin omgivning
  • blir avbrutna av sina kollegor mer sällan

Testet lämpar sig för arbetsplatser med minst 5 personer där medarbetarna sitter i någon form av öppen eller aktivitetsbaserad arbetsmiljö. Arbetsuppgifterna kan vara varierande, men men ca 2 h per dag i snitt bör bestå av individuellt arbete som innebär arbete framför en dator, läsning eller liknande koncentrationskrävande uppgifter.
Upplägget är enkelt – medarbetarna använder glasögonen kostnadsfritt i ca två veckor och lämnar därefter feedback via en digital enkät.

Anmäl intresse här så får du veta mer!
Du kan även läsa mer om visuell brusreducering på arbetsplatser här

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andra läste också...

Bättre koncentration och fokus. Foto på elever som bär QuietFrames från ett reportage i lokaltidningen.

Bättre koncentration och fokus

Bättre koncentration och fokus är två saker som eleverna på F-2 skolan Robinson Valsön tycker är bra med brusreducerande glasögon. De testar just nu QuietFrames

Pojke sitter i en fåtölj och läser fokuserat med sina svarta QuietFrames. Texten handlar om Arbetsminne, koncentration och fokus.

Arbetsminne, koncentration och fokus

Arbetsminne, koncentration och fokus – hur hänger det ihop egentligen? Det talas mycket om koncentrationssvårigheter i klassrummet och om att barnens uppmärksamhetsförmåga går åt fel